Loading...
WEBSITE ALKMAAR 2017-04-12T22:43:44+00:00

Website Alkmaar

Vanuit Alkmaar, het hart van Noord Holland, verzorgt nh websites volledige website en webshop met WordPress. Alle websites die we maken zijn vanzelfsprekend responsive (uw website goed zichtbaar op mobiel en desktop), veilig, snel en goed vindbaar. Dat betekent dus meer succes en omzet voor uw bedrijf!

Nog meer uit Alkmaar

We kunnen u ook goed verder helpen met zaken als content (teksten), ontwerpen huisstijlen en logo’s, fotografie (ook stock), nieuwsbrieven, social media (en koppelen met uw website!), SEO en geven ook trainingen WordPress. Wees wel gewaarschuwd; we besteden zoveel aandacht aan detail en leggen u als klant dusdanig in de watten dat het succes van uw website of webshop groter zal zijn dan u verwacht!

Over Alkmaar

Vanuit heel Nederland (en de wereld!) komen mensen naar Alkmaar om te winkelen en van al het moois te genieten dat de Kaasstad te bieden heeft. Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar! Ook is er een gezellig en druk uitgaansleven. Alkmaar telt veel restaurants, grand cafés, kroegjes, bioscopen, musea, terrassen en natuurlijk veel evenementen. Ook wonen en werken in Alkmaar is bijzonder prettig tussen al die gezelligheid en voorzieningen!