nh websites https://www.nh-websites.nl websites en webshops uit Alkmaar Mon, 26 Jun 2017 19:18:39 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8 Rocketman https://www.nh-websites.nl/rocketman/ Mon, 26 Jun 2017 12:16:47 +0000 https://www.nh-websites.nl/?p=3141 WordPress traag? Natuurlijk is het leuk om te melden dat we weer een nieuwe website of webshop lanceren maar vandaag bloggen we weer eens inhoudelijk. We willen het graag hebben over snelheid. Snelheid van de website of webshop is een belangrijke graadmeter voor hoe tevreden onze klanten zijn met ons werk. Als [...]

The post Rocketman appeared first on nh websites.

]]>

WordPress traag?

Natuurlijk is het leuk om te melden dat we weer een nieuwe website of webshop lanceren maar vandaag bloggen we weer eens inhoudelijk. We willen het graag hebben over snelheid. Snelheid van de website of webshop is een belangrijke graadmeter voor hoe tevreden onze klanten zijn met ons werk.

Als een website niet snel is (of niet snel voelt!) horen we dat over het algemeen vrij snel. Dat komt bij websites in onderhoud trouwens niet zo vaak voor omdat we ook op dit punt behoorlijke stappen maakten het afgelopen half jaar. Soms zit er wat anders in de weg: enorm succes. Zo veel bezoekers dat de website het ook even niet meer weet (en ook daar kunnen we oplossingen voor bieden trouwens).

Hosting

Verhalen van providers die zeggen dat er te veel plug-ins zijn geïnstalleerd of dat een shop nou eenmaal niet in WordPress hoort, vegen we resoluut van tafel. Hallo mijnheer de provider het is 2017! Voor een paar euro per maand weet niet hoeveel websites op 1 server “stouwen” en ze allemaal een beetje resources geven werkt gewoon niet meer.

Belangrijk dus om te weten bij wie je host, welke fysieke locatie heeft die server, hoeveel je krijgt voor die euro’s en met hoeveel andere domeinen je moet delen! Lastig maar kijk eens op https://www.tcpiputils.com/domain-neighbors wie je digitale buren zijn. Ga er maar van uit dat meer dan 100 een indicatie kan zijn dat je te maken hebt met een kiloknaller. We kunnen hier nog lang over uitweiden en waarschijnlijk heeft u helemaal geen zin in dit technisch gedoe maar als de hosting via ons loopt is dit in ieder geval tot in de puntjes geregeld. Laatste versies van PHP, gratis SSL en meer dan voldoende resources beschikbaar!

Plug-ins

Nu de (matige) providers daar toch altijd over beginnen: plug-ins kunnen inderdaad een bottleneck vormen. Wij hebben een vaste set van plug-ins waar we zeker van weten dat ze goed werken en ook goed samenwerken met elkaar. Daar bovenop zetten we ook nog een “speciaaltje” in: WP ROCKET. Geen zorgen wij betalen de licentie maar man wat zijn deze gasten goed. Zeker in combinatie met hosting die daar specifiek op werkt (zoals die van ons….duh) geeft dit echt een enorme boost aan de snelheid van onze producten. Elke keer als we het installeren galmt het (meestal slecht gezongen) Rocket Man van Elton John door onze kantoren.

Bij nh websites houden we van WP Rocket!

Rocketman

“And I think it’s gonna be a long long time

‘Till touch down brings me round again to find

I’m not the man they think I am at home

Oh no no no I’m a rocket man

Rocket man burning out his fuse up here alone”

Photo by Ken Crawford – , CC BY-SA 4.0

Content

Ja ook hier proberen we altijd goed op te letten maar we moeten er wel meteen bij zeggen dat “full screen” en “haarscherp” er voor zorgen dat we toch nog wel links en rechts wat (te) grote afbeeldingen plaatsen. Maar hey, het oog wil ook wat en als de raketmannen van hierboven goed hun werk doen valt het reuze mee. Neemt niet weg dat we nog erg veel voorbeelden tegenkomen waar doodleuk een bestand van 3,5 Mb (!) over de lijn gaat waar niet meer dan 400Kb nodig zou zijn. Niet zo fijn voor de (mobiele) bezoekers als je het ons vraagt.

Laat ons kijken naar uw snelheid

The post Rocketman appeared first on nh websites.

]]>
Nieuw werk: website socia.nl https://www.nh-websites.nl/nieuw-werk-website-socia-amsterdam/ Fri, 16 Jun 2017 15:02:40 +0000 https://www.nh-websites.nl/?p=3132 Duidelijke ICT Dat is waar Socia ICT uit Amsterdam voor staat. Die boodschap komt in hun nieuwe website ook helder naar voren zonder dat ze daarbij te veel in nerd-talk vervallen. Nh websites hielp Socia bij het bepalen van een juiste online strategie, sitemap, vormgeving en content van de nieuwe website. [...]

The post Nieuw werk: website socia.nl appeared first on nh websites.

]]>

Duidelijke ICT

Dat is waar Socia ICT uit Amsterdam voor staat. Die boodschap komt in hun nieuwe website ook helder naar voren zonder dat ze daarbij te veel in nerd-talk vervallen. Nh websites hielp Socia bij het bepalen van een juiste online strategie, sitemap, vormgeving en content van de nieuwe website.

nh websites maakt de nieuwe tandartsdeviaansemolen.nl!

De nieuwe website voor Socia ICT uit Amsterdam

In de ICT is het erg lastig om duidelijk te vertellen wat je doet. Daar weten we zelf alles van en ook Socia bleek daar mee te worstelen. Al snel worden begrippen als “managed desktop” of “hosted VOIP” moeilijk voor klanten en bovendien spreek je daar niet alle doelgroepen mee aan op de juiste manier. Lastig want Socia bedient echt alle afnemers, van de ZZP-er met z’n foodtruck tot grote internationale klanten met duizenden werkplekken en locaties!

Onze welkome frisse blik van buiten, en dat is toch altijd makkelijker want zelf zie je door de utp-kabels het patchpaneel niet meer zeg maar, levert een website op die aansluit bij alle doelgroepen en duidelijk de ICT producten positioneert. Niet alleen Socia is daar blij mee, maar wij ook!

Bekijk socia.nl
Kom een kop koffie bij ons drinken, je gaat een stuk wijzer de deur uit!

Klaar voor een kop koffie?

DENK NIET KLEIN MAAR GROOT EN LAAT ONS MEEDENKEN!

Neem contact op met ons

The post Nieuw werk: website socia.nl appeared first on nh websites.

]]>
Nieuw werk: website tandartsdeviaansemolen.nl https://www.nh-websites.nl/nieuw-werk-website-tandarts-deviaansemolen-nl-alkmaar/ Tue, 06 Jun 2017 11:16:00 +0000 https://www.nh-websites.nl/?p=3113 Wij zijn niet bang voor de tandarts! Want we hebben goed gepoetst; met WordPress natuurlijk. De voormalige website van Tandarts De Viaanse Molen was al weer een poosje geleden gemaakt en zoals het vaak gaat met websites worden ze dan oud, niet meer responsive en bovendien onveilig op sommige plekken. Dat kan natuurlijk niet [...]

The post Nieuw werk: website tandartsdeviaansemolen.nl appeared first on nh websites.

]]>

Wij zijn niet bang voor de tandarts!

Want we hebben goed gepoetst; met WordPress natuurlijk. De voormalige website van Tandarts De Viaanse Molen was al weer een poosje geleden gemaakt en zoals het vaak gaat met websites worden ze dan oud, niet meer responsive en bovendien onveilig op sommige plekken. Dat kan natuurlijk niet voor een tandartspraktijk, dus klommen we in de WordPress-pen.

nh websites maakt de nieuwe tandartsdeviaansemolen.nl!

De nieuwe website voor Tandarts de Viaanse Molen

Tandarts De Viaanse Molen uit Alkmaar is een bijzondere praktijk. Er werken mensen met passie voor het vak en het is ongewoon gezellig om in de praktijk te zijn. Er hangt gewoon een fijne vibe en dat merk je al klant, ook als je bang bent voor de tandarts. Iedereen wordt op zijn gemak gesteld en het team van specialisten is omvangrijk maar wel “honkvast”. Niet elk jaar een nieuwe tandarts maar gewoon dezelfde vriendelijke die je de vorige keer ook hielp en een praktijkmanager die je ook echt kent. Dat gevoel en een duidelijk doel van de website (aanmelden of contact opnemen) zijn verwerkt in een schitterend resultaat (al zeggen we het zelf).

Bekijk tandartsdeviaansemolen.nl
Kom een kop koffie bij ons drinken, je gaat een stuk wijzer de deur uit!

Klaar voor een kop koffie?

DENK NIET KLEIN MAAR GROOT EN LAAT ONS MEEDENKEN!

Neem contact op met ons

The post Nieuw werk: website tandartsdeviaansemolen.nl appeared first on nh websites.

]]>
Nieuw werk: website frsh.nl https://www.nh-websites.nl/nieuw-werk-website-frsh-nl/ Thu, 18 May 2017 11:08:27 +0000 https://www.nh-websites.nl/?p=3095 frsh.nl We werken inmiddels al weer een aardige tijd voor John Steenbeek. De drijvende kracht achter o.a. de herontwikkeling van het Victoriepark en het IJkgebouw in Alkmaar. John is enige tijd geleden ook begonnen met frs072. Met frsh072 biedt hij een horeca vakopleiding voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jamie Oliver [...]

The post Nieuw werk: website frsh.nl appeared first on nh websites.

]]>

frsh.nl

We werken inmiddels al weer een aardige tijd voor John Steenbeek. De drijvende kracht achter o.a. de herontwikkeling van het Victoriepark en het IJkgebouw in Alkmaar. John is enige tijd geleden ook begonnen met frs072. Met frsh072 biedt hij een horeca vakopleiding voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jamie Oliver met Fifteen in de polder zeg maar. Het succes van deze formule bleek al snel ook buiten de grenzen van 072 op te vallen: tijd voor een update!

nh websites maakt de nieuwe website frsh.nl!

frsh072 is frsh.nl geworden

Na Alkmaar(frsh072) volgden afgelopen jaar in rap tempo de gemeenten Den Helder (frsh0223) en Hoorn (frsh0229). En “as we speak” zijn de onderhandelingen met de gemeente Almere succesvol afgerond. Als klap op de vuurpijl heeft frsh.nl een contract getekend met het UWV wat betekent dat ze nu nog beter en makkelijker het concept landelijk kunnen uitrollen. Het lag dus voor de hand dat frsh072 omgezet werd naar frsh.nl!

Lees meer over de website

Nieuwe website frsh.nl

HET RESULTAAT NA HARD WERKEN MAG ER ZIJN!

De website van frsh072 was inmiddels ook verouderd dus samen met Bureau 1811 heeft  nh websites de schouders onder een nieuwe website gezet: het resultaat mag er zijn! Op frsh.nl is ruimte voor meerdere vestigingen of opleidingslocaties. Elke locatie heeft de mogelijkheid om een eigen Facebook feed op te zetten (naast de algemene feed van frsh.nl) en bovendien zijn de twee opleidingen (Keuken & Bediening) beter uitgelicht. Ook is er meer informatie voor gemeenten en leerlingen.

Bekijk frsh.nl
Kom een kop koffie bij ons drinken, je gaat een stuk wijzer de deur uit!

Klaar voor een kop koffie?

DENK NIET KLEIN MAAR GROOT EN LAAT ONS MEEDENKEN!

Neem contact op met ons

The post Nieuw werk: website frsh.nl appeared first on nh websites.

]]>
Nieuwe blog van nh websites! https://www.nh-websites.nl/nieuwe-blog-van-nh-websites/ Fri, 05 May 2017 13:30:48 +0000 https://www.nh-websites.nl/?p=3047 Waar moeten we beginnen? Tsja waar moeten we beginnen? Allereerst maar even excuses voor onze afwezigheid de afgelopen periode maar hier is eindelijk onze nieuwe blog! We zijn bijzonder druk geweest met mooie nieuwe projecten, nieuwe producten en een heel nieuw concept (binnenkort meer; CLIFFHANGER!). Om het onszelf nog lastiger te maken hebben we ook onze [...]

The post Nieuwe blog van nh websites! appeared first on nh websites.

]]>

Waar moeten we beginnen?

Tsja waar moeten we beginnen? Allereerst maar even excuses voor onze afwezigheid de afgelopen periode maar hier is eindelijk onze nieuwe blog! We zijn bijzonder druk geweest met mooie nieuwe projectennieuwe producten en een heel nieuw concept (binnenkort meer; CLIFFHANGER!). Om het onszelf nog lastiger te maken hebben we ook onze eigen website helemaal vernieuwd én openden we een nieuwe vestiging op Bonaire! Eén blog dus bomvol zaken.

Nieuw werk

Om te beginnen is www.mdned.nl live gegaan. Via deze website verkoopt Milieudienst Nederland haar diensten ondersteuning en advies als bedrijfsmilieudienst. Verder hebben we samen met AAA Design (verantwoordelijk voor het ontwerp) gezorgd voor de nieuwe webshop van Collalift (leverancier van cosmetische en natuurlijke voedingssupplementen op orthomoleculaire basis) op www.collalift.nl.

Nieuwe producten van nh websites

Nieuwe producten

WE LUISTEREN GRAAG NAAR ONZE KLANTEN OM OPTIMALE DIENSTEN EN PRODUCTEN TE LEVEREN.

Onze webhosting is scherper neergezet. Ten eerste is het platform waarop we hosten volledig up-to-date, nieuw en bloedsnel, maar ook veiliger en nu echt helemaal geoptimaliseerd voor WordPress. Ten tweede kunnen we (afhankelijk van de  ruimte die nodig is) de hosting ook al aanbieden vanaf € 19,95 per maand. Dit is dus inclusief uptime-monitoring, maandelijkse complete back-up!

Een ander nieuw product is onze rapportage. Gewoon regelmatig via de e-mail even een overzicht van hoe uw website ervoor staat als het gaat om snelheid, veiligheid, updates en vindbaarheid. U kan dit kiezen als optie bovenop de hosting en als u onderhoud door ons uit laat voeren is de rapportage zelfs gratis! Ook hebben we de mogelijkheden van onderhoud wat aangepast zodat u van te voren nog beter weet waar u aan toe bent.

Leeuwen in Alkmaar!

Nieuw concept

We kunnen er eigenlijk nog niet al te veel over kwijt maar binnenkort komt u in de regio Noord Holland waarschijnlijk regelmatig leeuwen tegen. Deze leeuwen gaan uw merk, dienst of product een enorme boost geven. Erg interessant voor veel van onze bestaande klanten maar ook nieuwe klanten natuurlijk. Binnenkort meer!

Nieuwe vestiging op Bonaire!

Nieuwe vestiging

Sinds kort hebben we ook een vestiging op Bonaire. Gewoon omdat het daar lekker weer is natuurlijk, maar ook omdat we daar regelmatig al werk hebben. Onze partner daar richt zich vooral op de toeristische sector dus denk aan horeca, resorts, duik- en surfscholen maar ook de verhuur van huizen. Zin om onder het genot van Mojito zaken te doen? Neem dan contact op met ons!

Toch liever koffie in Alkmaar?

The post Nieuwe blog van nh websites! appeared first on nh websites.

]]>
WordPress op SSL, gratis! https://www.nh-websites.nl/wordpress-op-ssl-gratis/ Thu, 09 Mar 2017 13:30:51 +0000 https://www.nh-websites.nl/?p=2555 De tijd dat SSL duur of lastig was ligt achter ons. Instanties als bijvoorbeeld Internet Security Research Group (ISRG) en Electronic Frontier Foundation maken zich hard voor een beter en veiliger internet.Bij nh websites denken we er net zo over en willen we onze klanten maximale veiligheid bieden. Daarvoor regelen we achter de schermen allerlei zaken [...]

The post WordPress op SSL, gratis! appeared first on nh websites.

]]>

De tijd dat SSL duur of lastig was ligt achter ons. Instanties als bijvoorbeeld Internet Security Research Group (ISRG) en Electronic Frontier Foundation maken zich hard voor een beter en veiliger internet.Bij nh websites denken we er net zo over en willen we onze klanten maximale veiligheid bieden. Daarvoor regelen we achter de schermen allerlei zaken in uw WordPress website als we hem opleveren en als u hosting bij ons afneemt garanderen we daar ook dat we alles doen om dat veilig en snel te laten verlopen. Deze maand krijgt u een gratis SSL upgrade bij updates!

ISRG

Sinds vorig jaar geeft ISRG miljoenen gratis certificaten uit voor de beveiliging van de gegevens van uw klanten als ze wat bestellen of invullen op uw website. Natuurlijk is alle waar naar zijn geld en is zo’n certificaat niet gelijk aan de betaalde varianten waarbij niet alleen domein maar ook bedrijf gevalideerd kan worden maar het is toch geweldig dat dit mogelijk gemaakt is door ISRG?!Naast veiligheid (en überhaupt het feit dat shops al lang een SSL certificaat zouden moeten hebben) is het ook verstandig om over te gaan op SSL omdat dit positief effect heeft op uw SEO ranking (lees vindbaarheid). Google zegt namelijk dat het tijd is over te stappen op SSL en geeft alle website die dat doen een SEO ranking boost!

Deze maand gratis upgrade naar SSL

Wij leveren inmiddels alle websites in die op ons hosting platform draaien al op standaard met gratis SSL. Als u al bij ons host kunnen we voor eenmalig 75 euro uw website omzetten op SSL! Wellicht is het dan wel raadzaam om meteen updates uit te laten voeren op uw website (thema, WordPress zelf en plug-ins). Die service kost inclusief back-ups en testen in onze separate omgeving eenmalig 179 euro. Als u dat echter deze maand (maart 2017) laat uitvoeren door ons krijgt u daar sowieso de gratis SSL update bij!

The post WordPress op SSL, gratis! appeared first on nh websites.

]]>
Website Voordeligproduct.nl https://www.nh-websites.nl/voordeligproduct/ Fri, 04 Nov 2016 10:21:25 +0000 http://www.nh-websites.nl/?p=2528 De afgelopen weken/maanden hebben we het best wel druk gehad. Voor Voordeligproduct.nl hebben we een webshop gemaakt en niet zo maar één. We zijn enorm trots op het resultaat.In nauwe samenwerking met de klant hebben we een compleet traject doorlopen. Alles, maar dan ook werkelijk alles heeft onder een vergrootglas gelegen en dat merk je als bezoeker, [...]

The post Website Voordeligproduct.nl appeared first on nh websites.

]]>

De afgelopen weken/maanden hebben we het best wel druk gehad. Voor Voordeligproduct.nl hebben we een webshop gemaakt en niet zo maar één. We zijn enorm trots op het resultaat.

In nauwe samenwerking met de klant hebben we een compleet traject doorlopen. Alles, maar dan ook werkelijk alles heeft onder een vergrootglas gelegen en dat merk je als bezoeker, maar ook Voordeligproduct.nl. De routing door de website naar een bestelling is optimaal, ontwerp dat staat als een huis en een goede aansluiting op de backoffice. Volledige helpdesk inclusief chatfunctie ontbreken daarbij natuurlijk niet. Kortom: Voordeligproduct.nl staat optimaal in de startblokken!

Binnenkort gaat Voordeligproduct.nl gebruik maken van meerdere shops die allemaal aansluiten op deze shop. Eén plek dus waar alle orders, klanten en producten worden beheerd (multishop, lees hier meer daarover). Ook koppelen we de shop binnenkort aan op de grote affiliates (o.a. Bol.com, Marktplaats en Amazon) in Nederland en hebben we ons druk gemaakt over hoe mailingen van Voordeligproduct.nl er uit moeten zien.

The post Website Voordeligproduct.nl appeared first on nh websites.

]]>
Er was eens een shopje https://www.nh-websites.nl/er-was-eens-een-shopje/ Tue, 01 Nov 2016 09:33:31 +0000 http://www.nh-websites.nl/?p=2483 Zoals veel sprookjes zouden we dit verhaal ook kunnen beginnen met “er was eens”. Want dit verhaal gaat over hoe een klein shopje uitgroeit tot een florerende toevoeging aan uw onderneming. Sprookjes bestaan echter niet en we willen u geen onzin op de mouw spelden. Hoe maakt u, naar onze bescheiden mening, een succes van [...]

The post Er was eens een shopje appeared first on nh websites.

]]>

Zoals veel sprookjes zouden we dit verhaal ook kunnen beginnen met “er was eens”. Want dit verhaal gaat over hoe een klein shopje uitgroeit tot een florerende toevoeging aan uw onderneming. Sprookjes bestaan echter niet en we willen u geen onzin op de mouw spelden. Hoe maakt u, naar onze bescheiden mening, een succes van uw webshop?

Daar zijn veel antwoorden op mogelijk en alle marketeers zullen u vertellen het kip met de gouden eieren te hebben. Het leuke is dat veel gelijk hebben: zolang er maar een bepaalde volgorde in zit. Ondernemers zijn geneigd om snel te denken in beelden. Ze willen een logo en een “smoel” voor de webshop zien. Natuurlijk is dit wel belangrijk maar voor dat alles uit moet stap 1 genomen worden: het marketingplan.

Stap 1 Marketingplan

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein uw plannen zijn, beantwoord vragen als “waarom zouden klanten mijn producten kopen” of “wat doet mijn concurrent” en zet ze op papier! Praat er over met vrienden en familie en slijp uw diamantje. Uiteraard kunnen we u in stadium al goed helpen, uw plannen zijn bij ons vertrouwd en veilig, beschouw dat maar als beroepsgeheim. Mocht u moeite hebben met de beeldvorming dan schakelen we onze ervaren web marketeers in.

Als de plannen concreet zijn word het zaak om alles in gang te zetten. We kunnen u daarbij gefaseerd helpen want we begrijpen maar al te goed dat er eerst een investering nodig is om de plannen gestalte te geven. De fasen kunnen afhankelijk van uw budget ingezet worden maar starten altijd bij de eerste fase van realisatie: de webshop.De (eerste) webshop die u laat maken is een uiting van uw marketingplan. Alles is er op gericht om dat plan te ondersteunen. Natuurlijk komen hier wel weer verschillende disciplines bij kijken.

  • Design/logo/huisstijl
  • Realisatie shop + hosting
  • Content (fotografie, video, tekst, producten, algemene voorwaarden etc)
  • Betaalmethoden
  • Verzending
  • Facturen
  • Pickinglists
  • Retouren

Van dit lijstje zijn de laatste drie eigenlijk onderdeel van de volgende stap (stap 3, backoffice). Om het echter eenvoudig te houden en de investeringen in tijd en geld laag, kan een goede shop voorzien in deze functies. Bij nh websites bent uw aan het juiste one-stop-shop adres voor alle deze disciplines en expertises.

Stap 3 Backoffice

Als voorbereiding op meer succes en groei is het raadzaam om deze stap goed te inventariseren. De backoffice is het technische fundament van uw marketingplan.

Welke boekhouding wilt u voeren (zo makkelijk mogelijk nemen we aan!), hoe stromen orders door uw bedrijf en bent u in controle van de kosten die dat met zich mee brengt? Zijn uw voorraden altijd actueel en accuraat. Heeft u een slagvaardige helpdesk die klanten snel kan helpen als ze problemen hebben en wilt u bijvoorbeeld bezoekers kunnen laten chatten met u? Wilt u uw klanten af en toe een mailtje sturen met aanbiedingen en nieuwe producten of gaat u dat doen via Facebook?

Allemaal uitingen van hoe u over komt op de bezoekers en wat ze van u bedrijf vinden. Bij het maken van al deze keuzes kunnen we ons voorstellen u graag wat begeleiding wil. Wederom: nh websites kan u helpen met al deze disciplines en zet haar experts op de verschillende gebieden in.U heeft nu een lekker draaiende webshop, tevreden klanten en een naadloos aansluitende backoffice: gefeliciteerd! Maar u wilt meer en met de basis in plaats kunt u ook meer. Als het goed is staat dit ook al in uw marketingplan maar het is wel belangrijk om uw ogen open te houden want waarom zou u niet meer producten gaan verhandelen en nieuwe markten aanboren als de kansen er liggen?

U zou er voor kunnen kiezen om alle techniek te kopiëren en een tweede webshop te maken. Wel lastig als er zaken veranderen want dat moet u dan op twee plekken (laten) aanpassen en orders , klanten en producten zijn twee volledig gescheiden kanalen. Wellicht is het in dit geval beter om te kiezen voor een multishop.

Alle orders, klanten en producten onderhoud u op 1 plaats in de hoofd webshop. Vervolgens bepaalt u welke producten beschikbaar moeten worden in welke subshop en tegen welke prijs. De subshop kan er compleet anders er uit zien dan uw hoofdshop. Het is een kwestie van die eenmalig vormgeven en voorzien van de content behoudens de producten en u heeft een nieuwe webshop! Verder is de shop waar initieel mee begon (hoofd webshop) al helemaal aangesloten op uw backoffice en heeft u minimaal omkijken als de subshop eenmaal live is. Door dit “trucje” te herhalen is er eigenlijk geen limiet aan het aantal shops.

Stap 5 Affiliates

Deze stap kunt u eventueel ook nemen zonder gebruik te maken van stap 4. Feitelijk koppelt u uw webshop en uw producten aan de big boys zoals bol.com, marktplaats.nl of amazon.com (let op, ze komen er aan!). Via deze grootmachten zijn uw artikelen beschikbaar en komen orders binnen in uw backoffice! Gelukkig bent u goed voorbereid op het succes wat deze stap met zich mee zal brengen!

Conclusie: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden maar ze starten altijd wel ergens. Voor een succesvolle webshop is het vertrekpunt een marketingplan. Neem vandaag nog contact op met ons en ervaar hoe prettig het is om via onze one-stop-shop te genieten van onze experts. In no-time heeft u een succesvolle webshop. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een recent project van ons www.voordeligproduct.nl

logo-voordeligproduct-50O ja, voordat we het vergeten, de afbeelding helemaal bovenaan dit artikel met het uithangbord van BoatWorks is gemaakt door Fred Hsu, Alvis en komt hier vandaan.

The post Er was eens een shopje appeared first on nh websites.

]]>
Koe bij de horens vatten https://www.nh-websites.nl/website-hypred/ Wed, 28 Sep 2016 11:44:21 +0000 http://www.nh-websites.nl/?p=2468 Bij HYPRED Nederland is recent een geweldige styleguide gemaakt door de afdeling marketing. Daar voldeed de website echter nog niet niet aan. Tijd om de koe bij de horens te vatten! Met de klant aan de ene hand en de styleguide in de andere hebben we een nieuwe website gemaakt. Het resultaat mag er wezen: sinds deze week [...]

The post Koe bij de horens vatten appeared first on nh websites.

]]>
Bij HYPRED Nederland is recent een geweldige styleguide gemaakt door de afdeling marketing. Daar voldeed de website echter nog niet niet aan. Tijd om de koe bij de horens te vatten!

Met de klant aan de ene hand en de styleguide in de andere hebben we een nieuwe website gemaakt. Het resultaat mag er wezen: sinds deze week is www.hypred.nl live. Een website waar alle klanten kunnen zoeken in de producten en waar continue ook aanvullingen gedaan zullen worden.

HYPRED is een groot internationaal bedrijf met veel buitenlandse versies van de website, het zal ons niet verbazen als ze gaan roepen dat “the Dutch” het toch wel redelijk op het web hebben gekregen. Bij deze zijn ze van harte uitgenodigd om contact op te nemen natuurlijk! “Dan taken we die cow ook well by the horns.” zou Louis zeggen waarmee hij niet eens erg ver naast de waarheid zou zitten!

The post Koe bij de horens vatten appeared first on nh websites.

]]>
Nieuwe coachjassen voor KSV MO15 https://www.nh-websites.nl/nieuwe-coachjassen-ksv-mo15/ Wed, 21 Sep 2016 07:19:25 +0000 http://www.nh-websites.nl/?p=2451 MO15 zult u denken, dit staat voor Meiden Onder 15. Vroeger hadden we het gewoon over het C-elftal maar met deze aanduiding gaat de KNVB mee in vaart der volkeren op internationaal niveau. Goed het meiden elftal dus. Twee jaar geleden hebben we de sokken al gesponsord en dit jaar was het de beurt voor [...]

The post Nieuwe coachjassen voor KSV MO15 appeared first on nh websites.

]]>
MO15 zult u denken, dit staat voor Meiden Onder 15. Vroeger hadden we het gewoon over het C-elftal maar met deze aanduiding gaat de KNVB mee in vaart der volkeren op internationaal niveau.

Goed het meiden elftal dus. Twee jaar geleden hebben we de sokken al gesponsord en dit jaar was het de beurt voor de coaches. Shirtsponsor voor het elftal zat er helaas niet in want dat is voor de hele vereniging al geregeld door één hoofd sponsor. Nu wil het geval dat dat er voor MO15 twee enthousiaste dames zijn aangetrokken voor het coachen. De vereniging heeft echter alleen maar jassen in model “KOMO vuilniszak”. Niet echt charmant voor de dames maar wel een leuke mogelijkheid voor nh websites om toch nog iets bij te dragen.

Knalroze coachjassen

Het resultaat is twee mooie knalroze softshell coachjassen zodat de coaches niet alleen herkenbaar zijn, maar ook nog eens goed aansluiten bij de roze sokken.

Meiden Onder 15: zet hem op dit seizoen en maak ons trots!

The post Nieuwe coachjassen voor KSV MO15 appeared first on nh websites.

]]>