Loading...
BLOG 2017-04-26T15:10:53+00:00

Blog

WE PROBEREN MET ENIGE REGELMAAT EEN BLOG TE SCHRIJVEN OVER ONS WERK, NIEUWE TECHNOLOGIEËN OF GEWOON HANDIGE TOOLS DIE WIJ GEBRUIKEN EN WAARVAN WE DENKEN DAT ONZE VOLGERS DAT OOK HANDIG GAAN VINDEN!

Lees de blog

Er was eens een shopje

Zoals veel sprookjes zouden we dit verhaal ook kunnen beginnen met “er was eens”. Want dit verhaal gaat over hoe een klein shopje uitgroeit tot een florerende toevoeging aan uw onderneming. Sprookjes bestaan echter niet en we willen u geen onzin op de mouw spelden. Hoe maakt u, naar onze bescheiden mening, een succes van uw webshop? (meer…)

Welcome at the Carwash!

De beste wasstraat van Alkmaar en wijde omgeving (en wij kunnen het weten!), CarWash 360 op industrieterrein Oudorp, heeft ons gevraagd om de “oude” website aan te passen. Met de nieuwe website zijn ze net zo fris en fruitig als de auto’s die uit de wasstraat komen rollen! Natuurlijk helemaal responsive, snel en goed vindbaar. (meer…)

WordPress veilig maken

Het is een actueel onderwerp waar dagelijks mee te maken hebben: hoe veilig is WordPress? Onlangs konden we u melden dat 25% (!) van alle websites wereldwijd inmiddels is voorzien van WordPress. Dat is mooi en fijn want WordPress is ook voor u waarschijnlijk het ideale content management systeem. Maar net als met de meeste hoge bomen, vangt WordPress ook veel wind. Hoe zorgt u er nou voor dat uw WordPress veilig is en veilig blijft? (meer…)

Load More Posts
Kom een kop koffie bij ons drinken, je gaat een stuk wijzer de deur uit!

Klaar voor een kop koffie?

DENK NIET KLEIN MAAR GROOT EN LAAT ONS MEEDENKEN!

Neem contact op met ons